08 Şubat 2014 | Cumartesi

Leopar arayı açıyor

PTT 1. Lig'deki müthiş heyecan hız kesmeden devam ediyor... Ligin 23. haftasında lider Ankaraspor'u manşetimize taşıdık... Tam 13 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Osman Özköylü'nün çalıştırdığı mavi-beyazlı takım, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tavşanlı Linyit'i 2-0 yenip, üçüncü sıradaki Balıkesir ile arasındaki 5 puanlık farkı korurken, takipçisi İstanbul BB'nin de 3 puan önüne geçti.
Büyükşehir son anda
Ligin bir diğer iddialı ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise zor anlar yaşadığı Şanlıurfa deplasmanında son dakikalarda bulduğu golle 1 puanı kurtardı. Zirve yarışındaki diğer takımlar Balıkesirspor, Orduspor ve Mersin İdman Yurdu ise 23. haftayı kayıpsız geçen diğer takımlar oldu.

Demir'i Balıkesir büktü!
Balıkesirspor, yıldız futbolcusu Karikari'nin attığı golle 4 maçlık yenilmezlik serisiyle gelen Adana Demirspor'u evine eli boş gönderdi.
Son iki haftadaki puan kayıpları olmasa Balıkesir, şu anda Süper Lig potasında yer alıyor olabilirdi.
İkinci yarıya iyi başlayan Orduspor ise evindeki galibiyet serisini sürdürdü. Bu ligi yakından tanıyan teknik direktör Erkan Sözeri'nin başında olduğu Karadeniz temsilcisi, sahasında konuk ettiği Karşıyaka'yı 2-1 mağlup edip, zirve yarışındaki iddiasını devam ettirdi. Yusuf Şimşek ile ikinci yarıya iyi başlayan Kaf-Kaf ise son iki maçını kaybedip, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Mersin, rakibini yakaladı
Mersin İdman Yurdu ise evinde konuk ettiği kendisinden 3 puan öndeki Manisaspor'u Ben Yahia'nın golüyle 1-0 yenerek rakibiyle puanları eşitledi. Mersin de lider Ankaraspor gibi uzun süredir yenilmiyor. 9 maçtır kaybetmeyen Hakan Kutlu'nun çalıştırdığı Güney ekibi, Süper Lig yarışında söz sahibi olacağını kanıtladı.

Samsun'dan müthiş çıkış
Samsunspor'a ayrı bir parantez açmak gerekiyor. İlk yarıda beklenmedik kayıplar yaşayan ve 'beraberlik takımı' olma geleneğini sürdüren kırmızı-beyazlılar, üzerindeki durgunluğu atmışa benziyor. Karadeniz temsilcisi, bu hafta da Tekden Denizli'yi Ekigho'nun iki golüyle mağlup etti. Son 7 maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Samsunspor, play-off potasına iyice yaklaştı.
Düşme potasında ise kopmalar başladı. Son 6 maçından sadece 1 puan çıkarabilen Kahramanmaraş, yeniden 2. Lig'e gidecek gibi duruyor.

Tavşanlı da keza öyle.
Peşpeşe 9 yenilgiden sonra Maraş'ı yenen Adana'nın da vites yükseltmesi şart.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor