İsmet Tongo

İsmet Tongo

15 Ağustos 2010 | Pazar

Eski hamam eski tas!

Galatasaray sahaya çıkarken görüntü ilginçti. Kadroda 9 eski, iki de yeni futbolcu vardı. İlk aklıma gelen Fenerbahahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yaptığı transferler geldi. Sonra da geçen yıl Galatasaray şampiyonluğu kaçırdığı haftalarda yöneticilerin, "Bunlardan bir şey olmaz, seneye yeni takım şart" demelerine rağmen yarışa aynı isimlerle devam etmesi beni şaşırttı. Her şeye rağmen maç hiç kimsenin düşünmediği kadar yüksek tempolu geçti. Galatasaray oyuna iyi girdi. Mustafa Sarp'ın ayağından galip duruma geçti. Durum 44. dakika'da 1-1 oluncaya kadar oyun hızlı tempoda geçti. Golden evvelki çalınan düdük bence hatalı idi. Atışta ise Zita topu kafayı vururken, Aykut seyretti ve hatalı gol yedi. Ali Turanise Zita vururken yanında idi ve çok ağır kaldı.

Ceyhun'u durduramadılar
İlk yarıda karşılıklı kaçan goller vardı. Tek santrfor oynayan Kewell'ın ikili mücadelelerde zayıflığı göze batıyordu. G.Saray'da bir kalite eksiği vardı. Süper bir golcü ve orta sahada bir beynin olmayışı sıkıntı yaratıyordu. Galatasaray'ın bu kadro ile bu ligi götüremeyeceği açık açık belli oluyordu. Beraberliğe rağmen Sivasspor'un oyuna asılışı Galatasaray'dan daha iyiydi . Özellikle sahanın yıldızı Ceyhungalibiyet için direniyordu. Sivasspor'un galibiyet golünü Cihan Yılmaz onun pası ile attı. Golden sonra oyuna Baros ve Mehmet Batdal girdi. Değişen bir şey olmadı. Oyunda zaman,zaman çıkan sertlikler olaylara neden oldu. Rijkaard bile bu tartışmalara katıldı. Kısacası eski hamam, eski tas halindeki Galatasaray, taraftarların ümidini Süper Lig'in daha ilk maçta kırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor