İsmet Tongo

İsmet Tongo

18 Ekim 2010 | Pazartesi

Tebrik ederim!

Efendim, Galatasaray bugünlerde çok meşgul. Herkes futbolu unutmuş durumda.
Beylerimiz bir yanda stadın bitmesi için uğraşıyorlar. Çimler döşenmiş, her şey bitmek üzere. Aman ne güzel. Peki, oraya gidecek takım var mı ortada? Yok efendim yok! Ama üzülmeyin, ara transferde beşi gider, beşi gelir. Rijkaard ve kankası Neeskens ise göreve devam eder. Stat tamam, tüzük, genel kuruldan geçti. Şirketler birleşti. Valla bravo, hepiniz tarihe geçtiniz. Tebrikler.
Beyler, beyler! Onlar iyi de Galatasaray, Avrupa'dan sonra bu seneki ligi de kapatıyor.
Uyanın efendiler, uyanın. Ayıp oluyor! Ben bu maçı bir kaleci, bir orta saha ve bir de Baros gibi gerçek santrfor almayanlara hediye ediyorum.
Ayrıca bu takımı bu kadar kötü oynatanlarla sahada forma giyenleri tebrik ederim!
Hava güzel olunca seyirciler stadı doldurmuştu. Arda'ya yapılan sevgi gösterisi çok iyi ama Toroğlu'na yapılan küfür çok çirkindi. Galatasaray sahaya eksik çıktı. Son anda sakatlanıp kadrodan çıkan Kewell ile birlikte Neill, Gökhan ve Arda tribünde oturuyordu. Elano kulübede idi.

Şok goller yediler
Bu yüzden solda Pino vardı. Sağ tarafta ise iki deli fişek Serkan, önünde ise Sabri oynuyordu.
Dördüncü dakikada defansı boş bırakan geri dörtlünün yetişememesi yüzünden Metin golü atıverdi. Bu golden sonra devre sonun kadar durum şuydu: Galatasaray şuursuz saldırı ile gol arıyor, yabancıların hiçbiri doğru dürüst top oynamıyor, İnsua ve Pino anlaşılmayan sanatçıyı oynuyordu.
Ankaragücü'nün dirençli defansını Galatasaray'ın geçmesi zordu. Orta sahada bütün ümit Misimovic'te idi ama o da orta da yoktu.
İkinci yarı "Aslan" Baros iki gol attı. Ama gel gör ki, Özgür ve Sestak, Turgut Doğan'dan 3 gol daha yiyen Galatasaray'ın komik defansı sonucu tayin etti: 4-2. Galatasaray ilk altı maçta 9 puan kaybetti. Ankaragücü ile yedi maçlık bolüm başladı. Dünkü maçı gördükten sonra Fenerbahçe (D), Antalyaspor, Trabzonspor (D), Bursaspor, Kayserispor (D), ve Beşiktaş'la yapacağı kader maçlarında Cimbom'a Allah yardım etsin derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor