Güvenç Kurtar

Güvenç Kurtar

29 Ocak 2012 | Pazar

Baros'suz olmuyor

Aslında Galatasaray'daki düşüşün sinyallerini Eskişehir maçında görmüş ve o zaman yazmıştım. Eskişehirspor maçında iyi futbol oynamamasına rağmen kazanmasını bilmişlerdi.
Ancak Bursa'da bu düşüşü devam ettiren Galatasaray kendisine üç puanı getirecek golü bulmanın ötesinde bir hata ile üç puanı veren taraf oldu. Benim de artık kafamda herkes gibi Baros'un olmamasının Galatasaray'ı çok etkilediği düşüncesi hasıl oldu.
Aslında dün Bursa'da Galatasaray'ın en iyi oynayan bloğu savunmaydı. Orta sahadan seken toplarla çok iş düşen savunma bir tek golde geçit verdi. Maç boyunca çok iyi oynayan Semih'in bir anlık dalgınlığı Batalla'ya golü attırdı.

Batalla maestro gibi
G.Saray'ın forvetleri çok pozisyon bulamadı. Koca maçta hafızalarda bir tek Elmander'in karşı karşıya kaldığı pozisyon kaldı. Onda da Elmander kötüydü.
G.Saray'ın dün başarısız olmasındaki en büyük etken orta sahanın yetersiz futboluydu.
Şayet onlar rakip savunmadan gelen topları orta sahada kesip atağa çevirebilseydi G.Saray kötü oyuna rağmen Bursa'dan da puanla dönebilirdi.
Orta sahanın hatalarıyla gelen toplar hep Galatasaray kalesini zorladı. Savunma başarılı olduğu için sadece golde skor fazla büyümedi. Galatasaray'ın sonradan oyuna giren oyuncuları da kendilerinden bekleneni hiç sahaya yansıtamadılar.
Bursaspor'da Batalla, takımı maestro gibi yönetti. Sağlam'ın müdahaleleri çok yerinde oldu.
Sonradan oyuna giren oyuncular takıma katkı yapınca Bursaspor
üç puanı alan takım oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor