Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

02 Şubat 2012 | Perşembe

Ayar mı var?

Galatasaray için Antalya "Kırılma" maçıydı. Gergin, stresi yüksek ve agresif bir mücadele izledik. Antalyalı futbolcular başta Deniz Barış olmak üzere gerilim çıtasını yukarıda tuttu.
Hakemliği vasatın altında olan her Galatasaray maçında ters düdükler çalarak Galatasaraylı oyuncuları sinirlendirmeye özen gösteren hakem İlker Meral başrole soyununca Antalya daha da güç buldu.
MHK ince ayar mı yapıyor mu bilmiyorum ama, Eskişehir'de Cüneyt Çakır, Bursa'da Fırat Aydınus gibi Antalya maçında da İlker Meral kartlık faullere düdük çalmadı, avantaj kurallarını uygulamadı.
Uyarıyorum; bu belirsizlik ortamında hakemlerin yönetimlerine, atamalarına ve çalınacak düdükleri mercek altına almak gerekir.

ORTALAR HATALIYDI
Galatasaray maç boyu hücumu düşündü. Terim'in tek forvetli sisteminde Engin tercihi Galatasaray'ın teknik becerisini ve topu kullanma özelliğini ön plana çıkardı.
Emrah'ın golü öncesi ve sonrasında Galatasaray hücumu hep kanatlardan düşündü. Gol arayan Galatasaray, kapanan Antalya oldu.
Galatasaraylı oyuncuların final paslarındaki tercihleri ve ısrarla kenarlardan Ömer'in topu tutabileceği alanlara yaptıkları ortalar hataydı.
Lig uzun kaybedilen puanlar telafi edilir.
Ancak Baros'un kendini attırtması ve zorlu zeminde arkadaşlarını 18 dakika 10 kişi bırakması ihanetti. Baros'un bu hareketi cezasız kalmamalı..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor