06 Kasım 2011 | Pazar

Kayıp gece

Galatasaray iyi pas yapan bir Mersin İdman Yurdu buldu karşısında. İlk yarıda rakibin top çevirişini izleyen sarıkırmızılılar neredeyse sıfıra yakın pozisyon üretti. Bunda orta sahanın ortasına çekilen Sabri ve sol tarafta Riera'nın kötü oyunlarının da payı vardı.
Hadi Sabri o bölgede zaten verimli olamıyor ama Riera'nın hâlâ bu halde olmasının ardından İspanyol futbolcu sendromu dışında bir neden de göremiyorum? İspanyol futbolcu, penaltının oluşmasında da hatasıyla rol oynadı. Kazım da sağ çizgi oyuncusu olarak o çizginin fazla dışına çıkmadı!

Semih ve Eboue
Galatasaray, kötü giden bölümde kalesinde penaltı dışında pozisyon vermediyse bunu Mersin'in sprinter oyuncusu olmamasına ve Ujfalusi- Semih ikilisinin etkili peformansına bağlayabiliriz.
İkinci yarıya Sabri ve Riera'ya kement atarak başladı Galatasaray. Sercan'ın forveti ikilemesi hedefti. Nurullah Sağlam'ın Nduka hamlesi mucizevi bir şekilde kaçan bir gol pozisyonuyla taçlandı.
Cimbom, Baros oynasaydı en az 1 gol çıkarabilirdi. Semih, belki bir hata yaptı ama maçın genelinde Bülent Korkmaz'ı anımsatan bir görüntüdeydi.
Muslera penaltı kurtarıp moral buldu. İyiler arasında Eboue'yi de anmak gerek. Ancak Galatasaray için Mersin yorulana kadar çok olumlu bir şeyler söylemek mümkün değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor