Murat Zorlu

Murat Zorlu

19 Ekim 2010 | Salı

Keyif verdi

Yıllardır, gerek F.Bahçe taraftarı gerekse yorumculardan şu cümleyi duyarız; "F.Bahce kazandı ama keyif vermedi."
Bu cümleyi dün gece için kullanan olacağını ise pek sanmıyorum. Aykut Kocaman'ın sezon başında sarfettiği değişim sözlerinin ilk ısıklarının görüldüğü geceydi diyebiliriz. F.Bahçe hep öne oynamaya çalışan, topu çabuk kullanan, etkili bir takım görüntüsüne yavaş yavaş kavuşuyor sanki.
Ama tabi bu görüntüde Konyaspor'un ne kadar etkisi var onu da tartışmalıyız.
Onümüzdeki iki hafta hakikaten değişimin ne derece sahici olduğunu görmemiz açısından önemli gösterge olacaktır kuşkusuz. Fakat bir gerçek var ki kazandıkça öz güvenini geri kazanan ve bunu da oyununa yansıtan bir F.Bahçe var. Semih yerine Özer tercihi muhtemelen tipik bir önliberonun yokluğunda orta sahayı kalabalık tutabilmek adınaydı. Ama zorunlu değişiklik F.Bahçe'ye olumlu etki yaptı.

YOBO SÜPER BİR PARTNER
Semih
mükemmel oynadı. Gol attı, attırdı, maçı kopardı. Mehmet - Emre ikilisi de müthişti. Emre zaten bu ülkenin Arda ile beraber en iyi iki oyuncusundan biri. Ve bence Alex de dahil, takımın alternatifsiz tek ismi. Topuz'un alışık olmadığı bölgede bu kadar iyi oynayabilecegini de tahmin etmiyordum açıkçası. Onun bu performansı belki de Aykut hocanın bahsettiği değişim açısından kilit olabilir.
Tipik ön liberolar yerine Emre-Topuz ikilisi orta sahanın göbeğinde çok daha etkili olabilirler. F.Bahçe için bu sezonun en önemli gerçegi yapılan isabetli transferler denilebilir. Çok konuşulmayan Yobo da bunlardan biri. Şu ana kadarki görüntüsüyle Lugano'nun bugüne kadarki en iyi partneri. F.Bahçe bol pozisyona giren ve gol atmakta hiç zorlanmayan bir takim hüviyetinde bu sezon.
Her geçen gün de üzerine koyuyor. Önümüzdeki iki kritik maç seviyeyi tam olarak görmek açısından son derece önemli olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor