06 Şubat 2010 | Cumartesi

Ali Koç nerede?

Sempatisi, güçlü görüşleri, Fenerbahçe aşkı, düzgün ve olgun davranışlarıyla kısa sürede taraftarın sevgilisi olan Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, yöneticiler arasında ve ekranlarda görünmez oldu. İnanmak istemiyoruz ama söylentilere göre, "Geleceğin başkanı gösterildiği ve kamunun da katıldığı bu görüş nedeniyle" başkan Aziz Yıldırım tarafından bertaraf edildi. Eğer böyle bir şey varsa çok yazık. Güçlü insanlar, sevilen sayılan, akıllı yandaşlarıyla daha başarılı olurlar. Eğer aralarında sadece bir kırgınlık varsa, Yıldırım ile Koç bir an evvel bunu gidermeli ve el ele vermelidir. Bütün Fenerbahçe camiasının istediği ve beklediği en güzel davranış da budur.

Büyük lokma ye
Fenerbahçe'nin son maçlardaki güzel futbol ve farklı galibiyetleri dikkatten kaçmıyor. Ligin ilk yarısındaki kötü sonuçlar, transfer yapılmaması, bazı asların yokluğu veya cezalı olması rakiplerinin iştahını kabartıyor ve büyük konuşmalarına neden oluyor. Eskiler, "Büyük lokma ye, büyük söz söyleme" diyerek bu gibileri uyarmışlar ama Fenerbahçe ile oynayacak hemen her rakip mikrofonlara, "Fener'i yeneceğiz. En az bir puan alacağız. Kupadan eleyeceğiz" gibi bol keseden konuşuyorlar. Fakat sarı-lacivertliler karşısında 3-5 gol yemekten kurtulamıyorlar. İdeal kadrosuna kavuşan, kondisyonu, birlik ve beraberliği yüksek arkadaşlık içindeki sarı- lacivertliler, iyi konsantre oldukları takdirde Türkiye'de yenemeyecekleri rakip olmadığını dosta düşmana gösterdiler.

Ulemalar mat oldu
"Fenerbahçe sıradan bir takım. Hocası futboldan anlamıyor" gibi zırvalarla sarılacivertli kadroyu küçümseyen ve beğenmeyen ulemalar (!) son oyunlar ve güçlü rakipler karşısında alınan sonuçları görünce sus pus oldular. Herhalde onlar da bundan gereken dersleri almışlardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor