26 Nisan 2010 | Pazartesi

Emre ile Alex

F.Bahçe kötü sahaya, sıcak havaya, agresif bir rakibe ve federasyonun hatalı saatte oynatmasına rağmen Barcelona'yı pardon Kasımpaşa'yı çok üstün bir oyundan, kaçırdığı sayısız fırsatlardan sonra 'rakibin ummadığı taş' Bekir'in kafa golüyle mağlup etti.
Sarı-lacivertli takım sıcak havanın fazla enerji kaybına yol açmaması için ilk yarısını daha kontrollü oynadığı karşılaşmada Topuz, Alex ve Güiza ile yakaladığı pozisyonlarda ağları bulamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.
Fenerbahçe 2. yarıda her nasıl olursa olsun kazanmak için devamlı atak bir futbol sergiledi.
Bu yarıda da Alex, Özer, Güiza (ki üçü de mutlak goldü) ile girdiği üç pozisyonda da rakip kaleci ve kapalı defansı aşamadı. Ancak 76. dakikada Alex'in kornerine yerden giden akıllı bir kafa vuruşu yapıştıran Bekir, Fenerbahçe'nin liderlik kapısını açtı. Burdan sonra da akıllı paslar yaparak, son dakikalarda zaman öldürüp 1-0'ı korudular ve 3 puanı kazandı.

KAPTAN BU KEZ ETKİSİZDİ
Fenerbahçeli futbolculardan Santos hariç defans ve orta saha çok gayretli ve başarılı bir futbol sergilerken sahanın üç yıldızı da ortaya çıktı.
Hem defansta hem orta sahada hem de hücumda canını dişine takarak, takımını sürükleyen Emre ile ona yardımcı olan Selçuk rakibi durdururken, Bilica'nın yerine oynayan Bekir de savunmadaki görevinden başka tek golü de atarak, büyük alkış topladı.
Buna karşılık son maçlarda takımı kurtaran kaptan Alex şaşkın bir futbol sergiledi. Gol olanı hariç korner ve frikikleri etkisizdi. Üç mutlak gol pozisyonunda da başarısız oldu.
Güiza ve Özer gayretli oynamalarına rağmen önemli pozisyonları harcadılar.
Mehmet Topuz ise sahada en çok koşan futbolcular arasındaydı.
Kasımpaşa'ya gelince... Belki de bu yılın en etkili ve gayretli futbolunu oynamaya çalıştı.
Karambollerde, şutlara göğüslerini siper ederek kalesini korudu. Kortrataklarda etkisiz kalınca yediği tek gole mukabele edememesine rağmen seyircilerden tam not aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor