Necmi Perekli

Necmi Perekli

03 Nisan 2010 | Cumartesi

Son durum

Trabzonspor, Kayserispor'a yenilse de artık ortaya koyduğu futbol kalitesinin her maçta stabil hale gelmesi sevindirici. Ancak futbol; yetenek, beceri ve performansa bağlı olduğu için formda oyuncu sayısının olabildiğince fazla olmasına dikkat edilmeli. Kayseri'de 90 dakikanın büyük kısmını üstün oynamasına rağmen ev sahibin takımın birçok eksiğinin olması gözden kaçırılmamalı. Bu hafta çantada keklik üç puan Trabzonspor'a bir moral saiki olacaktır. Bundan sonraki önemli ve kritik maçlar bordo-mavilileri bir canavar gibi beklemektedir, bunun tedbirini teknik yönetim bugünden almalıdır. Teofilo halen Trabzon şartlarına ayak uyduramamış gözükmektedir. Fakat, top ayağına yakışıyor. Topsuz oyunda da iyi niyetli. Ceza sahası civarında sinsi sinsi dolaşıp gol araması kendine has bir meziyet, ayrıca bu alanda topu hareket alanı içerisinde iyi saklayıp, kontrol ediyor. Takıma adapte olup kendini kabul ettirdiği anda Trabzonspor'un forvetine ilaç olacağını umuyorum.

Teo'ya şans verin
Fakat bu özelliklerini kullanabilmesi için kendisine her şeyi göze alıp birkaç maç peş peşe şans verilmesi gerek. Aksi takdirde onun hakkında kati karara varmak kolay olmayacak. Alanzinho'ya gelince. Son birkaç maç iyi performans gösterdi. İyi oynamasının sebebi her ne kadar kendisi bazı meziyetlere sahipse de rakipleri tarafından ihmal edilerek bırakılan boş sahalar Alanzinho'nun rahat ve istediği gibi oynamasını sağladı. Önümüzdeki zorlu maçlarda bu oyuncuya bu kadar boş saha ikram edilmeyeceğini de hatırlatmak isteriz. Engin konusu ise hem kendi hem de takım için ayrı bir sıkıntı. Tüm yetenekleri ve meziyetleri ile şu anda Türk futbolu içerisinde müstesna bir adam. Gelin görün ki Engin nerede ise kendi ayağına kurşun sıkıp durmaktadır. Bence bu sporcuya en etkili uyarıyı İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avca fevkalade anlamlı olarak yaptı. Bunu Engin ya anlamadı veya anlamamazlıktan geldi. Ne yazık ki sonuç ortada!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor