11 Ağustos 2011 | Perşembe

Haklı kazanacak!

Hukuk okumadığım için hukuktan anlamam! Ancak her konuda "mantık"lı düşüncenin doğruya götürdüğüne, yanlışa üstünlük sağlayacağına şaşmaz biçimde inanlardanım. Böyle bir "mantık" çerçevesinde; tutuklu bulunan Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in uzattıkça uzatılan değerli günlerini"yok yere" cezaevinde tükettiğini görüyorum. Tutukluluk gerekçesi klasik, delilleri karartma ve kaçma!.. Beşiktaş'a isnat edilen suç; İbrahim Akın ile İskender Alın'a transfer teklifi edilmesi! Her kişi ve kurumun yasal hakkı olan transfer teklifinin, "şike" olarak yorumlanmasını "mantık" kabul etmez! Ayrıca iki futbolcuya transfer teklifi, Belediye ile oynanan kupa final maçından yaklaşık 1 ay önce yapılmış, bu bir... İkincisi; bu tekliften İBB'li yöneticilerin haberi var. Yani gizli bir şey yok. Üçüncüsü; o zamanlar Beşiktaş ile Belediye'nin kupa finalinde karşı karşıya geleceklerini ancak müneccimler bilebilirdi!

Adalet bir gün yerini bulacak

Devam edelim... Şikeye adı karışan İbrahim Akın, eski takımına karşı resmen canını dişine takarak oynamış, üstelik gol de atmış. 76'ncı dakikada Sivok, o beraberlik golünü atmasa maçı İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazanıp, kupanın sahibi olacaktı. Ortalığı karıştıran at meselesine gelince... İbrahim Akın'ın at yarışı meraklısı, Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Serdal Adalı'nın at sahibi olduğunu hemen herkes biliyor. Bu vesileyle İbo, Adalı'dan transferine karşılık at da istiyor. Ve bu "masum" diyebileceğimiz transfer pazarlığına "şike" iddiası yapılıyor! Oysa İbrahim Akın, Beşiktaş'tan transfer, Fenerbahçe'den ise 100 bin euro karşılığında "şike" teklifi aldığını itiraf ediyor. İbrahim'in yanlışı (korkudan olabilir) emniyette başka, savcılıkta başka konuşması. ...Ve bunun ceremesini yok yere yöneticisiz, teknik direktörsüz kalan Beşiktaş çekiyor. Ancak adalet, bir gün mutlaka yerini bulacak, haksızlığa uğrayan haklı, kazanacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor