13 Ekim 2010 | Çarşamba

Şaka şaka!

Geçtiğimiz hafta sonu, futbol oynadığım dönemde yöneticiliğimi yapmış Levent Erdoğan'ın sürpriz doğum gününe davetliydim. Kendisini çok sever ve saygı duyarım. İnşallah ileride benim çocuklarım da bana böyle güzel bir sürpriz hazırlar.
Gecenin ortalarında hep beraber eğlenirken, Levent abi mikrofonu eline alarak bir konuşma yaptı. Ben de merakla arkadaşlarımdan bana konuşulanları tercüme etmelerini istedim. Levent abinin anlattıkları benim için sürpriz değildi. Çünkü Beşiktaş'tan ayrılma sebebimi ben zaten biliyordum. Bana anlatılanlar, Levent abinin o gün dile getirdiklerinden farklı değildi.
Hoşuma giden tek şey ilk kez yetkili birisinin bu olayları alenen anlatması oldu.
w Ağlamamak için gitmiyorum!
O dönemin yöneticilerinin Beşiktaş'ın menfaatleri için (!) beni gönderdikleri, o sıralar onlara doğru gelmiş olabilir.
Ama bana söyleselerdi ''Beşiktaş'ın menfaatleri için para vermiyoruz'' deselerdi, ben zaten 'hayır' demezdim.
Bunun cezasını ben çektim, Beşiktaş'taki kariyerim bitti. Beni en çok üzen şey, İnönü Stadı'ndan uzaklaştırılmak oldu. Bana destek olsalardı, benimle konuşsalardı ben zaten işin maddi boyutunu sorun etmezdim. Ben son zamanlarda maçlara gitmiyorum.
Neden biliyor musunuz? Yüreğim yanıyor, üzülüyorum... O stada her gittiğimde yaşadığım o güzel günler ve ayrılışım aklıma geliyor, ağlamaklı oluyorum. Hani duygusal bir film seyredersiniz, birbirlerini çok seven iki aşık aniden ayrılır, içiniz sızlar, üzülürsünüz ya... İşte ben bunu gerçek hayatta yaşadım... Severek ayrıldım!

Levent ağabey hazır olsun!
Daha önce yaptığım açıklamada kimseye kızgın olmadığımı dile getirdim. 100'üncü yılda şampiyonluk kutlamalarına davet edilmek isterdim.
Ama bunu bile yaşayamadım. Yeri geldi maça gitmek istedim, beni stada almadılar, ben sadece ve sadece bunlara kızgındım.
Gönderilişimde yaşananların bütün detaylarını biliyorum. Ama şu an hepsi geride kaldı.
Geçmişi araştırıp, Beşiktaş taraftarlarını üzmenin bir anlamı yok. Ben bu ülkede çok büyük sevgi gördüm.
Bana gösterilen bu sevginin karşılığını verebilmek için burada yaşıyorum. Birçok sosyal sorumluluk projelerine gönüllü katılıyorum.
Keşke Türkiye'ye gelen her sporcu bana gösterilen sevgiyi yaşayabilse... Levent ağabey, katıldığı bir radyo programında "Pascal'a şaka yaptım'" demiş.
Ben şakaları çok severim. Şakasını kabul ediyorum ama yakında ben de kendisine bir şaka yapacağım. Hazırlıklı olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor