Sinan Vardar

Sinan Vardar

16 Mayıs 2016 | Pazartesi

İyi ki varsın Beşiktaş

Bugün gerçekten en çok zor yazılarımdan birini yazıyorum.
İnanın bana bu satırları yazarken sevinç gözyaşlarımı tutamıyorum.
Üzerimde çubuklu formamla birlikte duygu yüklüyüm.
Susamıştık, çok istemiştik... Ve taraflı tarafsız herkesin saygı gösterdiği bu anlamlı şampiyonluk kutlu olsun.
50 yılını Türk futboluna hizmet etmeye adamış bendeniz, her zaman bu takıma inandığımı sizlere her fırsatta aktardım ve bugün haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum. Dün Beşiktaş'ta 'bu futbolcu iyi oynadı', 'şu başarılı performans göstermedi' diye yazacak değilim. Marcelo'nun arka arkaya attığı goller hepimizi sevince boğarken kutlamalar çoktan başlamıştı bile... Kısaca belirteyim dün tüm sezonda olduğu gibi Kara Kartal'ın hepsi muhteşemdi. Beşiktaş'ın artık önü açık... Şimdi gelsin şampiyonluklar, gelsin kupalar. Artık Beşiktaş değil, rakipleri düşünsün!
Şimdi keyif zamanı, şimdi kutlama zamanı...

Teşekkürler
Tabii ki bu anlamlı şampiyonlukta özel teşekkür edeceğim kişiler olacak.
Birinci sırada tabii ki Beşiktaş'ın büyük taraftarı var. Onlar bu takıma inandı ve iyi günde kötü günde, takımlarının yanında oldular. Rakipler bitmiş statlarında boş tribünlere oynarken, Beşiktaş taraftarı gittiği her yeri coşkuyla doldurdu ve takımının gücüne güç kattı, formasında ter oldu.
Önemli bir teşekkür de Sevgili teknik direktörümüz Şenol Güneş'e...
Beşiktaş'a teknik direktör olmadan önce bu ülkede hakkı en çok yenen teknik adamların başında Şenol Güneş geliyordu. Geldiği günden bu yana Beşiktaş'ın önüne çıkabilecek her türlü engele karşı savaştı. Çoğu zaman yalnız kaldığını biliyorum ama o hiç yılmadı ve doğru bildiği yoldan ayrılmadı. Sevgili hocam sana ve teknik heyetine şapka çıkarıyorum.
Güneş'i tüm engellere rağmen getirenlere de selam olsun!
Alnınızdan öpüyorum Ve futbolcu kardeşlerim... Tüm Beşiktaşlı futbolcu kardeşlerimi tek tek gözlerinden, alınlarından öpüyorum.
Bu şampiyonluğun kazanılmasında emeği geçen malzemecisinden, aşçısına Beşiktaş için emek vermiş herkese kucak dolu sevgiler.
Bugün artık Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlama ve şampiyonluğun keyfini çıkarma zamanı...
İyi Beşiktaşlıyım, iyi ki varsın Beşiktaş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor