Şirin Berber

Şirin Berber

22 Mart 2010 | Pazartesi

İyi denemeydi

Oyunun kilidi önde sıkıştırmaydı. Kapatırsan kazanırsın kırılırsan kaybedersin. Geçen her dakika Trabzon'un yol haritası belirginleşti. O baskıyı aşacak kalite yoktu rakipte. Neill hariç herbiri bırakırsan oynar cinsinden. Neill'i taklit etmek isteyen Emre tabelayı değiştirdi. Aslında devrenin skor hakkı bu değildi. Şöyle bir maç için fazla pozisyona girdi Galatasaray. Tam olarak sıkıştırmayı beceremedi Trabzonspor . Rahat geldi rakip. Golün her türlüsünü kaçırdılar. Kaleci Onur'un hakkını teslim edelim. Kaleyi kapattı adeta. Devrenin özeti atamazsan yersin oldu. Bir de adı golcü olanların sahteliğini izledik. Kılavuz karga misali golcüsü böyle olanlar alt sıradan kurtulamaz. Dikkat çeken bir şey daha... Her an çok adamla kapatamadı Trabzon. Ancak kapattığı anlarda sonuç aldı.

Yılların acısı çıkabilirdi
Yanlış olan Galatasaray'ın oyun niyetiydi galiba. Şu isimlerden kurulu onbir hücum oynamaz. Dahası güçlerin eşit olduğu ortamda hiç olmaz. Arkada kalan boşluk çok riskli. Oraya yapılacak her koşu pozisyon getirir. Hakem Yıldırım biraz cesaretli olsa ara devreye çıkmadan sonucu garanti etmişti Trabzon. Burak-Sabri mücadelesinde Burak niye düştü, görmezden geldi. İkinci devre çizgiden çıktı. Galatasaray diye bir rakip yoktu sahada. Genç takımına başka forma giydirmiş. Çift kale yapıyordu Trabzonspor. Çok fırsat doğdu. Yılların acısını çıkaracak kadar fark olabilirdi fakat olmadı. Karga-kılavuz birlikteliği Trabzon'da da mevcut. Hem bencil hem de beceriksizdiler. Yazmıştım daha önce. Umut'a gol attırmak hiç de kolay değil. Engin ve Alanzinho da eşlik etti ona. Şu Rijkaard'ı gördükten sonrada Şenol hocaya laf söyleyen çarpılır. Ne garip değil mi. Şu Galatasaray şampiyonluk hesabı yapıyor Trabzon Ziraat'te kupa arıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor