Şirin Berber

Şirin Berber

20 Nisan 2010 | Salı

Kefeyi kırdılar

Kasımpaşa kalesine gitmek için ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Birkaç pas yaptığında kaleci Murat'ın önündesin. Bir Süper Lig takımı nasıl olur da bu kadar rahat pozisyon verir? Yılmaz hocam ekibine "Barcelona" demişti. Neyini benzetmiş acaba? Yok öyle iyi futbol falan oynamıyor Trabzon. Alanzinho ne ederse o oluyor. Önden, yandan, ciğerinden... Her tarafından geçiyor rakibin. Beş çalım atmadan arkadaşlarına vermiyor. İlk devrede beş çalım limitini doldurduktan sonra asist yaptı. Ne yazık ki Umut vardı o bölgede. Gol kaçırmanın tüm püf noktalarını gösterdi. Alanzinho'nun kaptırdığı toplar sorun olmaya devam ediyor. Bütünlüğü bozuyor. Arkadaşlarını pasifize ediyor. Şu an iyi bir sokak futbolcusu. Takım oyununu öğrenirse süper olur.

Adalet terazisi çöktü

Ve Teofilo... Bu takıma uymaz. Çocuk işi de biliyor ama bu kadronun adamı değil. O formanın içinde ben olsam etrafa saldırırdım. Bu kadar uygun yerlere kaçıp, pozisyon müsaitken top alamamak çok kötü. Şenol hoca Umut'a derhal başka mevki bulmalı. Yoksa iyi niyetine rağmen bu gidişle yok olacak. Bakın Engin işi nasıl yırttı. Mecburiyetten sağ beke geçti. Geldiğinden beri en faydalı futbolunu oynadı. Şu Egemen'e hayranım gerçekten. Hiç mi düşmez seviyesi? Her oyunda aynı çizgiyi nasıl tutturur, inanılır gibi değil. Futbol tabiri ile kazma gibi duruyor fakat Süper Lig'in en az pas hatası yapan futbolcusu. Arada bir de öndekilere gol nasıl atılır gösteriyor. İşte ondan sonra beğenmediğim şeyler oldu. Önce Şenol hoca hiç gereği yokken Teofilo'yu çıkarttı. Adalet terazisini çökertti. Sonra Özgüç hoca o teraziyi kırdı dağıttı. Engin tekmeyi vurdu, Cenk düştü, açık penaltıyı çalamadı. Devamında Kasımpaşa tarafında son adam Alanzinho'yu çekti, kırmızıyı veremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor