Şirin Berber

Şirin Berber

13 Temmuz 2010 | Salı

Yönetim ne iş yapar?

Değişim adına hiçbir şey yok kulüpte. Eskiye cila yapmakla geçiyor zaman. Bit pazarına nur yağdıracaklar. Her hamle etrafı memnun etme üzerine. Başkan işini yapmaz ses çıkmaz, yönetim uyur uyandırmaz. Kendinden başka dışarıda kim kaldıysa içeri alır. Nasılsa başkalarıyla oynanmıyor, içeride kazan kaynamasın bari. Şimdi "Takım oyunu oynayacağız" diyor, ardından "Davraz da kuvvet çalıştık" diye devamını getiriyor, Şenol hoca... Ne demek şimdi bu? Önce ki hocalar başka bir şey mi söylemişti? Olmamıştı onlarla. Denenmedik ne kaldı ki bu kadro üzerinde. Alanzinho, Burak, Yattara, Umut, Engin'in bir arada oynadığı takım nasıl takım oyunu oynar. Kuvvet çalışınca oynar mı? İki senedir kuvvet olmadığı için mi kaçtı goller. Üç kere değmeden arkadaşına top vermiyorlarmeh, nasıl olacak bu takım işi?

ADAMLAR BOMBA ALIYOR!
Saha kenarına tüfekli yardımcılar koymalı, uymayanı bacağından vurmalı. Örneği Arjantin... Tevez, De Maria, Messi, Higuain... Bireysel futbolun tek temsilcileri, forma giydikleri kulüplerin tarama motorları. Bir arada hiçbir şey oynamadılar. Her seferinde birbirine rakip oldular. Takım oyunu denen şeyin yakınından dahi geçemediler. Aynı kefeye Brezilya'yı bile koyarım. Orada da benzer bir yapı var. Öne doğru her şey güzeldi de geriyi kollama işinde eksik kalıyordu sambacılar. Dünyanın devi onlar beceremediler sen nasıl yapacaksın? Kaka, Robinho, Fabiano'ların yapamadığını Umut Bulut,Teofilo, Alanzinho, Engin'le mi yapacaksın... Bu yönetim ne iş yapar? Takımın her tarafı defolu, ama hâlâ transfer yok. Bordomavililer, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yarışacağını bilmiyor herhalde. Adamlar atom bombası, nükleer enerji depolarken, bizimkiler ok, yay ve mızrakla savaşa hazırlanıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor