21 Mart 2010 | Pazar

Boğaz'ı geçiyor

Liderliğin keyfini süren Bursa'nın başarısı Türkiye sınırlarını da aştı... İspanyol gazetelerine konu olan Timsah, 3 büyüklerin hegemonyasına son verecek gibi görünüyor. Bu sadece Bursalıların değil, yeni bir şampiyona hasret olan tüm Anadolu'nun göğsünü kabartıyor. Şampiyonluğa ilerleyen Timsah, rakiplerine nispet yaparcasına İstanbul Boğazı'nın serin sularından yavaş yavaş geçiyor... Şu anda en yakın rakibi G.Saray'ın 2 puan önünde. Yarın akşamki Denizli karşılaşmasının ardından bu rakamda değişiklik de olabilir. Çünkü Bursa'nın en yakın takipçisi G.Saray, bugün 2010'da mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzon ile karşılaşacak. Timsah belki de Denizli maçını kazandığı takdirde büyük rüyaya dev bir adım daha atmış olacak.

İp artık kendi elinde

Ama şu bir gerçek ki Denizli sınavı kolay geçmeyecek. Ligde kalma umudu pamuk ipliğine bağlı olan Denizli, bu karşılaşmadan puan çıkarmak için tüm gücünü ortaya koyacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Bursa'nın bir avantajı da rakiplerine endeksli olmaması. Şu an itibarı ile puan avantajı elinde olan yeşil-beyazlılar, sadece kendi maçları ile ilgilenme lüksüne sahip. Rakipleri için ise bunu söyleyemeyiz. Şampiyonluk ipini elinde tutan Timsah, mutlu sona olan inancını taze tutabilmek için yarınki Denizli sınavından 3 puanla ayrılmak zorunda. Bu zorunluluğun farkında olan Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri, taraftarını mahcup etmemek için yarın akşam futbol adına gerekenin en iyisini yapacaklardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor