10 Ağustos 2010 | Salı

Yazık ki taçlanmadı

Bursaspor, şampiyonluğunu taçlandırmak için çıktığı Süper Kupa maçında öyle bir futbol sergiledi ki kimse anlam veremedi.
Oysa hocanın sahaya sürdüğü takım şampiyonluğu getiren oyunculardan oluşuyordu. Ancak ruh halleriyle Bursaspor'u şampiyon yapan futbolcular onlar değilmiş gibiydiler.
Ruh ve heyecandan yoksun sahada dolaşan bu oyuncular, maçın önemini kavramamış anlaşılan. Kazandıkları şampiyonlukla isimlerini tarihe yazdıran yeşil-beyazlılar bu kupanın da ilk kez iki Anadolu takımı arasında oynandığından habersizlerdi. Şampiyonluk mücadelesinde alternatifi olmayan bu oyuncular yeni transferler yapıldığıını ve forma savaşının kapıda olduğunu unutmamalı.

KAYNAK TESPİT EDİLMELİ
Bursaspor
'da artık kimse alternatifsiz değil.
Kupayı kazanmak ya da kaybetmek çok önemli değil. Ama Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyonda mücadele verecek olan Timsah'ın bu hali düşündürücü. Neyse ki erken gelen bu tokat akıllara başlara getirecektir. Trabzonspor sağlam bir uyarı yaptı yeşil-beyazlılara. Süper Kupa'yı müzesine götürürken, ardında gerçeklerle yüzleşmesi gereken bir Bursaspor bıraktı.
Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek bu takımın böyle bir futbol oynama lüksü yok. Bu maç gösterdi ki maalesef takım daha hazır değil. Bu takıma geçtiğimiz sezon hayat veren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sorunun kaynağını biran önce tespit edip, gereken müdahaleleri yapmalıdır. Yapacağından da kimsenin şüphesi olmasın.
Talebelerine gereken dersi verecek olan Ertuğrul hoca, elindeki futbolcuları en iyi şekilde kullanıp, kupa maçının olumsuz izlerini en kısa zamanda silecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor