29 Ağustos 2010 | Pazar

Şampiyona yakışıyor

Son şampiyon Bursaspor, Sivasspor'u da yenip ligde 3'te 3 yaptı. Ancak yeşil-beyazlı takım bir gerçekle yüzleşti. Şampiyon bir takıma, herkes büyük bir hırsla oynuyordu. Sivasspor da böyle yaptı. Bu yüzden Bursaspor, 90 dakika boyunca çok zorlandı.
Pozisyon üretemedi ve defansında zaman zaman açıklar verdi. Bundan sonra hiç bir maç yeşil-beyazlılar için çantada keklik olmayacak.
Bu kesin. Öyleyse Timsah kendi göbeğini kendi kesmesi için çok çalışmalı. Bursaspor, rakibi Sivasspor'un sergilediği oyun karşısında adeta dondu kaldı. Özellikle ilk 15 dakika sağlı sollu ataklarla Bursa kalesini yoklayan ev sahibi ekip, gol için çok bastırdı.

SAĞLAM'DAN BAŞARILI HAMLE

Rakibin ataklarıyla bunalan yeşil-beyazlılar, yaptığı cılız ataklarla gol aradı. Ama ne var ki şampiyon, yüksek tempoda geçen maçın ilk yarısında rakibini kontrol altında tutmasını bildi. Ve ilk 45 dakika Bursaspor'un istediği sonuçla, yine kalesinde gol görmeden bitti.
Gözler ikinci yarıya çevrildi.
İkinci yarıda Sivasspor orta sahayı kalabalık tutup en azından beraberliği kurtarmak amacındaydı.
Ancak Bursaspor'un beraberliğe oynamadığını gösteren Ertuğrul Sağlam maça gerekli müdahaleyi yaptı. Sağlam, gol silahı Sercan ile birlikte İnsua'yı sahaya sürdü. Bu değişiklikle hayat bulan yeşil-beyazlılar rakip kalede boy göstermeye başladı. Nitekim 2 golle 3 puan geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor