02 Kasım 2010 | Salı

Her şey bir gol için

Ve büyük gün geldi. Dünya devi Manchester United Bursa'da. Atatürk Stadı tarihinin en önemli maçına ev sahipliği yapıyor. Bursalılar, hep televizyonda izlediği İngiliz temsilcisini bugün tribünden seyredecek.
Bir dünya devini ağırlamaya hazırlanan ve bilet için gişe önünde sabahlayantaraftar gururlu.
Buraya kadar her şey güzel... Kendi liginde yenilgisi, Şampiyonlar Ligi'nde ise galibiyeti bulunmayan Bursa, 'İlk kez katılıyor, tecrübesi yok, oyuncu kalitesi yeterli değil' bahanelerinin arkasına sığınmayı bırakıp, elinden geleni yapmalı...
Süper Lig'de şampiyonbitirdiği sezon sonrası 10 maçta mağlubiyet yüzü görmeden liderliğini sürdüren Bursaspor'un, kendisine yakışmayan sonuçlar aldığı Devler Arenası'nda varlığını hissettirme zamanı geldi.
32 ekip arasında golü bulunmayan tek takım olan Bursaspor, dünya devi ManUkarşısında, hanesindeki sıfırlardan birini değiştirmek zorunda.
En azından gol hanesindekini...
Rakip çok büyük. Buna kimsenin itirazı yok.
Ama Türkiye'nin şampiyonu da küçük bir takım değil. Bu akşam galibiyet olmasa da o gol atılmalı.
Futbolda imkansız diye bir şey yok. Rakip Manchester United da olsa Bursaspor galibiyet için sahaya çıkmalı. Belki galibiyet iddialı bir ifade ama niye olmasın? Bunu Fenerbahçe ve Beşiktaş başardı. Bursaspor da başarabilir. Bu akşam bir gol için sahaya çıkacak olan Bursaspor, belki de bundan daha fazlasını yapacaktır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor