08 Aralık 2010 | Çarşamba

Hüzünlü veda

Türkiye'de devrim yapan, Avrupa'da darbe yiyen Bursaspor, "Artık bitsin bu zulüm" diyerek çıktığı Şampiyonlar Ligi son maçında sahasında ağırladığı İskoçya temsilcisi Glasgow karşısında kaybedecek bir şeyi yoktu. Zaten bu durum kadrodan da belliydi.
Geride kalan 5 maçta ideal kadrosuyla puan elde edemeyen Ertuğrul Sağlam, şansını yedeklerle kullanmak istedi. İdeal kadroyu aratmayan sürpriz kadro maça çok iyi başladı.
İlk 20 dakikada gol pozisyonlarına giren yeşilbeyazlılar, taraftarını ümitlendirdi.
Taki rakip 2 kişiyle 4 savunma oyuncusunu saf dışı bırakıp golünü atıncaya kadar. Bu kadar basit gol yemek Şampiyonlar Ligi'nde Bursa'nın kaderi oldu. Bir değil birkaç beden büyük gelen bu lig kabus olmuştu zaten 6 farklı Valencia maçından sonra.

Gitmek isteyene yol verin

Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde 5maçta puan alamamış olması, grubunda averaj takımı durumda olması tüm Türkiye'yi üzdü.
Bu durumda yönetimin şapkasını önüne koyma zamanı geldi. Son maçın skoru ne olursa olsun 78 dakika kendi sahanda mağlup oynayıp, defalarca denemeden sonra beraberliği yakalamanın başarı olmadığı ortada.
Golü atan Sercan, "Galibiyet geliyor" derken kaleciyle karşı karşıya, kimsenin anlam veremediği bir hareketle topu kaybediyor.
Büyük ümitler bağlanan Volkan bu maçta forma giymiyor. İyi ki de giymiyor takım 10 kişi oynayabilir. Yani hoca ve yönetim gitmek isteyene yol verip, yerine yenilerini almalı. Böylece en azından kendi liginde başarılı olup, Şampiyonlar Ligi olmasa da Avrupa'ya geri dönme şansı bulabilir Bursaspor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor