05 Şubat 2010 | Cuma

Tarafsız=Korkak

Bugün yerimiz dar. O nedenle "Tek pas", "Kısa Pas" oldu. Her konuyu üstünkörü geçiyoruz, kusura kalmayın... Tarafsız (!) arkadaşlardan bazıları benim Murat Aksu'yu desteklememden ciddi şekilde rahatsız olmuş. Önce onların hatrını bir soralım. Bir defa, "Ben tarafsızım" demek eyyamların en büyüğüdür. Sen ya boş bir çuvalsın ya da dünyadan bihaber. Kızma birader! Churchill'in dediği gibi bir yanda itfaiyeci, bir yanda alevler, nasıl tarafsız kalabilirsin? Gazeteci araştırır, bilir ve haktan, hakkaniyetten, doğrudan yana taraf olur. Ammaaaaaaa, eğer gazeteci bir menfaat karşılığında taraf tutuyorsa işte bu onursuzluktur. Çok şükür çiğ yemedik ki karnımız ağırsın.

Geçmiş olsun hocam

Gelelim kongre değerlendirmesine... Bu karara herkes saygı duymalıdır. O nedenle artık kongre üyesi bir tek eşim, dostum "Yandık, bittik" derse kalbini kırarım. Rencide ederim. Oyunuzu verdiniz, sonucuna da katlanın kardeşim... Mustafa hoca 4-2-3-1, Nihat, Serdar Özkan ve Yusuf gibi ısrarlarıyla bizi verem ederken kendi damarlarını da hırpalamış... Çok şükür başarılı bir operasyonla sorun çözüldü. Geçmiş olsun hocam. Bir an önce takımın başına dön. Yoksa biz kimi eleştiririz!?

Demirel uzaylı mı?

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Cemal Nalga olayında olduğu gibi Efesli oyuncuların doping skandalı konusunda da kulağının üstüne yatıyor. Dışarıdan biri gibi dert yanıyor, şikayet ediyor. "Birileri görevini yapsın" falan diyor. Şaka gibi... Acaba Sayın Demirel ne zaman görevini yapıp da istifa edecek? Öte yandan Efes Pilsen doping konusunda Mehmet Demirkol'un sorduğu net sorulara, net cevaplar vermelidir. Kamu vicdanı mutlaka rahatlatılmadılır. Bu iş laf cambazlığıyla olmaz. Bir parça da Alanzinho'dan bahsetmek isterim... Başta bizim Yaşar olmak üzere birçok Trabzonlu dostuma, "Alanzinho iyi futbolcu. Sistem yanlış, hoca yanlış, Alanzinho ne yapsın?" diye dil dökmüştüm. İşte zaman yine bizi haklı çıkardı. Tıpkı Leo Franco konusunda olduğu gibi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor