30 Nisan 2010 | Cuma

Yıldırım itiraf!

Aziz Yıldırım, Arda'yı bitirdi diyorum ya Zafer Ertem'in Sabah'taki haberi benim tezimi aynen doğruladı. Haziran ayında, "Aziz başkan, Arda'nın dengesini bozmak için teklif yaptı ve amacına ulaştı" diye yazmış, üç gün önce de bu köşede o yazıya atıfta bulunmuştum.
Arda'ya teklif yaptı ve dengesini bozdu. Bunu da bilerek yaptı. Çünkü en çok Galatasaray'dan korkuyordu. 25 milyon euro'luk teklif sonrası Arda kendini dünyayı kurtaran adam sanmaya başladı. Ceketiyle, havaalanındaki kavgayla, trafik kazasıyla, hakemlere dayılanmasıyla gündeme geldi, futboluyla değil.
Evet Aziz Yıldırım dengeleri altüst etti ve Adnan Polat da tuzağa düştü. Arda'ya destek olup bu kaotik ortamdan sıyrılmasını sağlamaları gerekirken üst üste taviz verip çocuğun ayarını iyice bozdular.
Her neyse. Bunlar benim tezlerimdi, ama artık tez olmaktan çıktı. Bu haber benim tezimin gerçek olduğunun kanıtıdır.
Diyeceksiniz ki Sabah'taki o haber yalanlandı. Boşverin orasını, Fenerbahçe hangi haberi yalanlamıyor ki!
Zafer Ertem'in bu haber konusunda kaynağının sağlam olduğuna inanıyorum.
Dolayısıyla yalanlanmayı dikkate almıyorum. İşte Aziz Yıldırım'ın, tezimi doğruladığı cümleler:

Şaşırmamak lazım
Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Kiğılı, Şekip Mosturoğlu ve Cihan Kamer'in de bulunduğu bir ortamda G.Saray'ın genç kaptanının sezon içindeki performans dalgalanmasının da analizini yaptı: "Haziranda Adnan Polat'a 'Arda'yı bize verin. Hesabınıza 15 milyon euro'yu nakit yatırayım' dedim. Sonra İstinye Park'ta Arda'yla karşılaştım. Bayramlaşırken ona F.Bahçe formasının çok yakışacağını söyledim. Bu teklifler sonrası Arda'nın performansına, nereden nereye geldiğine bakın. Onu ne kadar istediğimi biliyor. Arda, duyguları nedeniyle 'hayır' dedi ama dengesi bozuldu. O günden sonra performansı hep aşağı gitti."
Not: Aziz Yıldırım'ın Arda'nın eksenini kaydırmaya çalıştığını 28 Haziran'da yazdım. Benim fark ettiğimi Galatasaray'ın es geçmesi anlaşılır bir şey değil. Hadi fark etmediler diyelim. Uyardık kardeşim.
Bu da mı kâr etmedi?
Elindeki en değerli elmasa yapılan saldırıyı fark etmiyorsun, tedbir almıyorsun, uyarıları dinlemiyorsun.
O zaman yapacak bir şey yok.
Demek ki, Galatasaray'ın Ribery'yi elind

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor