15 Ağustos 2010 | Pazar

Veliaht Prens!

Spor Toto Süper Lig başladı. Herkese hayırlı olsun. Tüm sonuçların kamu vicdanında aklanacağı bir lig olmasını temenni ediyorum. Beşiktaş bundan önceki resmi, özel tüm maçlarda olduğu gibi ilk on dakikada tatlı bir uykuya daldı. Ligin yenisi Bucaspor hırs, azim ve coşku dolu bir saldırganlık içindeyken, Beşiktaş'ın yenisi Guti şaşkın, Quaresma ise seyirci konumundaydı! Kronometre ilk yarım saatin dolduğunu gösterirken yorulan Buca sahasına gömülürken, Beşiktaş rahat oynamaya başladı. Guti iki iyi pasla oyuna ağırlık koymaya başlarken, Q7 de hareketlendi. Nihat'ın dar bir bölgede kalması, sağ savunmacı Erhan'ın etkisiz oluşu, Bobo'nun yalnızlığı derken ilk yarıyı pozisyon izlemeden kapattık.

Beşiktaş için kazanç
İkinci yarıyla birlikte Guti'nin nefis pasında Bobo en iyi yaptığı işi yaparak, dönerek sert vurdu ve Beşiktaş sezona "Merhaba" demiş oldu. Hemen belirtelim Bobo işin bu tarafında var ama oyun sete dönünce kayıp. Önde top tutmayı, ikiye bir yapmayı beceremiyor. Allah nazardan saklasın Necip mükemmel oynadı da ön taraftaki arızaların büyümesini önledi. Bu çocuk Beşiktaş için büyük kazanç. Henüz kral değilse de kesinlikle veliaht prens! Dün Ernst, Ferrari (İkinci yarıda iyiydi) ve Zapo'yu da beğendim. Hani bir türlü gönderilemeyen Zapo'yu. İyi ki kalmış. Savunmanın en iyilerindendi. Beşiktaş henüz istenen düzeyde değil. Bu da normal. Daha ligin başındayız. Kervan yolda düzelir misali oynayıp kazandıkça daha iyi duruma geleceklerdir.. Q7 ne yaptı derseniz şunu söylemeliyim; topu ayağına aldığında hem tribünleri coşturdu, hem rakibi ürküttü. Golü yok, asisti yok ama her an, her şeyi yapabilecek bir havası var. Şimdilik o da yetiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor