26 Ekim 2010 | Salı

Nihat'a jübile

El deliye hasret, Beşiktaş akıllı teknik adama! Yıllardır ne kadar maceracı, tutarsız teknik adam varsa gelip Beşiktaş'ı buldu. Schuster de sonuncu maceracımız. Haftalardır bize "Ben tecrübeye önem veririm" masalı anlatıyor, bu nedenle Necip'i en iyi döneminde Fener derbisinde oynatmıyor, sonra kalkıp şu kritik maçta genç Onur'u kurtarıcı diye sahaya sürüyor. Çocuk titriyor. Ne kadar kötü olunursa o kadar kötü oynuyor ve Schuster seyrediyor. Guti, Fatih Tekke ve Yusuf'u da kenarda tutuyor. Yahu sen 30 metrede oynuyorsun, önde top tutan oyuncuya ihtiyacın var. Kadroya göre önce Yusuf'u yazmalısın tahtaya, Onur nereden çıktı! Diyeceksiniz ki yılların Nihat'ı sahte okey misali sahada dolaşırken gencecik Onur'a ne yükleniyorsun? Haklısınız ama ben Nihat'tan umudu kestim. O nedenle artık Nihat'ı eleştirmeyi bile gereksiz görüyorum. Artık başkan Demirören'e düşen (Nihat'ı alan kendisidir) Nihat'a şatafatlı bir jübile yapmaktır. Çok ciddiyim bu çocuk ununu elemiş, eleğini asmış. Jübile yapsın, tazminatını da o maçtaki hasılattan alıp gitsin.

Schuster seyirci gibi izledi
Ayıp denen bir şey var yahu. Takımın iki gol ümidinden birisin ve sürekli toptan saklanıyorsun. Ayıp Nihat kardeşim vallahi de, billahi de ayıp. Maç boyu yaptığın tek şey el-kol hareketleriyle arkadaşlarına yön tarif etmek, sen nesin Allah aşkına futbolcu mu, trafik polisi mi? Şu işe bakın sevgili Beşiktaşlılar. Lig yarışı almış başını gidiyor ve Schuster en kritik deplasmanda intihar edercesine garip bir kadro sürüyor sahaya. Kayseri Beşiktaş'ın adından ürkmese, normal futbolunu oynasa daha ilk yarıda maçı kotarırdı. Onlar da korku belasına al gülüm ver gülüm misali oynadılar. Buna rağmen birçok pozisyon buldular ve maalesef Schuster bu manzarayı bir seyirci gibi izledi. Ayıp. Arkadaş madem hatalı bir kadro çıkardın değişiklik için neyi bekliyorsun. Mutlaka son yarım saatte oyuncu değiştirmek zorunda mısın? İkinci yarıya ne diye Onur ve Nihat'la başlıyorsun? Fatih Tekke ve Guti'yi almak için niye son 20 dakikayı bekliyorsun? Şu takım bu krıtik maçı kaybettiyse bunun tek sorumlusu sensin bay Schuster, başkası değil. Hiçbir mazeretin ardına saklanma; hakemdi, ikinci toptu falan da asla deme. Senin hataların hakemden çok ama çok fazlaydı. Fark olmadı, sen ona dua et.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor