12 Mayıs 2012 | Cumartesi

Stratejik hata!

Tayfur Havutçu, Simao ve Fernandes'in yerinde Mustafa Pektemek ve Holosko'yu kullandı. Böylece en azından çapraz kademelere girme konusunda sıkıntı yaşanmadı ve Beşiktaş önde basmayı başardı. Şenol hoca, Adrian-Colman ikilisini birlikte kullandı, onun hedefi de orta alanda topa daha çok sahip olmaktı.
Kısır geçen devredeki tek atraksiyon penaltı tartışmasıydı.
İbrahim Toraman'ın Burak'a yaptığı hareket bana göre net penaltıydı.
Tam ilk yarı biterken Burak, Ernst'in boğazına sarıldı! Aynı pozisyonda iki maç önce Semih atılmamıştı, Burak atıldı.
İşte Türk hakem standartları!
İkinci yarıda Beşiktaş bir bindirirken Trabzonspor zorunlu olarak kontratak futboluna döndü. Adrian'ın çıkıp Henrique'nin girmesi bundan.
O olmadı, bu olmadı derken Holosko bir vurdu, pir vurdu.
Sonra... Beşiktaş sanki beş gole ihtiyacı varmış gibi saldırmayı sürdürdü. Gereksiz yere risk aldı, cezayı da muhteşem bir golle Olcan kesti. Geçmiş olsun.

Bir çocuğu ağlatmak!
Dün bir baba olarak çok üzüldüm. Çünkü 10 yaşındaki oğlumu ağlattılar. Beşiktaş'ın "Kralı!!" olduğunu dün bu vesileyle öğrendiğimiz Mehmet adında biri önce kendi kafayı taktı, sonra TFF temsilcine şikayet etti el kadar çocuğu.
Ayaklar baş olmuştu besbelli!
Büyük bir heyecanla sahaya çıkmıştı Ata, gözyaşlarıyla terk etti İnönü'yü.
Ne mutlu onu ağlatanlara!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor