22 Temmuz 2013 | Pazartesi

Fark yaratmak!

Yeni Beşiktaş'ı kurgulamaya çalışan Bilic'in karşısına çıkan temel sorun; savunmanın iki kanadı ve orta alanın göbeği. Dişine göre (!) bir ön libero bulsa savunmanın kanatlarını Tanju ve Ersan'la idare etmeye de razı.
Fakat orta saha transferi de şimdilik umutsuz vaka durumunda.
St. Pauli, QPR derken dün Bundesliga'nın önemli markalarından Schalke önünde de aynı denemeyi yaptı Bilic.
Hemen belirtelim, savunmanın sağında Tanju çabukluğuyla bölgesini koruyor, hücuma çıktığında ise bekleneni verdiğini söylemek zor. Ersan Gülüm solu kapatır mı çok tartışmalı, alışık olmadığı için zorlanıyor.
Oğuzhan, Olcay, Fernandes, Sivok geçen sezonki çizgilerini yakaladılar diyebiliriz.
Gökhan Töre çok şey yapabileceği izlenimi veriyor, ama şimdilik sadece izlenim veriyor!

Almeida içler acısı
Ön tarafta Almeida'nın durumu içler acısı. Kaçırmadığı bir gol modeli yok desek yeridir.
Her türlüsünü kaçırıyor. Hugo'nun bu halini görünce menisküs, kalp ritmi bozukluğu ve diğer tüm arızalara rağmen Beşiktaş'ın neden Eneramo diye ısrar ettiğini anlamak mümkün.
Görünen o ki ön tarafta bu sezon ne yaparsa Pektemek yapacak. Almeida'ya güvenip savaşa gitmek zor, cephede patlamayan top gibi adamı ortada bırakır. Beşiktaş henüz geçen yılki Beşiktaş'tan daha farklı olamadı ama olmaya çalışıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor