06 Mart 2010 | Cumartesi

'Adnan'lar birleşmeli

Galatasaray'ı zorlu bir mart ayı bekliyor. Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır misali... Önce futbolda sportif başarı, yani mart ayına lige lider giren G.Saray'ın yine bu ay içinde oynanacak Eskişehir, Ankaragücü, Trabzon ve Fenerbahçe maçları ile ay sonunda kongreden çıkacak sonuç G.Saray'ın geleceğe yönelik yol haritasını netleştirecek. Mevcut yönetimin hamlelerini gözardı etmek mümkün değil. Önce Rijkaard'ın göreve getirilmesi Keita'sından Elano'suna ondan da Neill, Jo ve Santos'un takıma katılmasına kadar olan çabaları, yine yönetimin 70 milyon dolar kredi ile A.Ş'yi tek vücut haline getirme isteğinin ve ardından 96 ruhunu canlandırıp futbol akademisi çatısı altında oluşan altyapının başına Tugay Kerimoğlu'nun getirmesi hareketi G.Saray'ı başarıya sabitleştirme anlamını taşıyor.

Hayal bir girişim değil

Bugün için merak edilen konu şu! Camia üzerindeki bu olumlu hava kongreye olumlu yansır mı? Yansıması lazım. Seçim öncesi bugün itibariyle başkanlık için iki adayın ismi geçiyor. Adnan Polat ve Adnan Öztürk. Belli ki bu ikili ciddi bir seçim yarışına girecek. İkisi de lafını sözünü bilen, G.Saray camiasının duayenlerinin de desteği alan başarılı iş adamları. İş başındaki Adnan Polat'ı zaten biliyoruz ama Adnan Öztürk de uzaydan gelen biri değil. Camianın sevdiği G.Saray gelenek ve göreneklerine önem veren, etik değerleri her zaman önde tutan ve kulübe zamanında Ribery gibi bir yıldızı kazandıran bir kimlik. Şu sıralar ortaya Faruk Süren ismi atılsa da Süren zaten "İki Adnan birleşmeli" yaklaşımı ile ağırlığını koyup bu konuda dedikoduların önünü de kapamış oldu. Sayın Süren'e de zaten bu hamle yakışırdı. Ben de birleşmelerinin G.Saray'ı sıçratma değil zıptalatacağını düşünüyorum. Çok da hayal bir girişim olmasa gerek. Sonuçta iki Adnan'ın tek bir Adnan gibi çalışarak G.Saray'ı ekonomik ve sportif anlamda rakiplerinin çok önüne taşıyacağına gönülden inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor