21 Mart 2010 | Pazar

İşte fotoğraf

Gönül isterdi ki tarihi kongre öncesi iki aday Adnan Polat ile Adnan Öztürk birleşsin ve Galatasaray gücüne güç katsın; herkes çevresini ve mevcut gücünü Galatasaray'a yönlendirsin. Olmadı, olamadı... Öztürk 'Ben de Polat kadar güçlü ve iddialıyım. Artık sahneye çıkma zamanım geldi' görüşünde ısrar edince 27 Mart'ta yapılacak kongrede iki adayın yarışması kesinleşti. Bugünlerde her iki aday da kongreye rakibinden bir adım önde girmek, camia içindeki güçlü isimleri yanlarına almak için inanılmaz hamleler yapıyor. Galatasaray, nakdi değil ama mal varlığı inanılmaz boyutlarda olan güçlü bir kulüp. Bu kulübü yönetmek ya da başına geçmek ciddi bir ayrıcalık. Herkes bunun bilincinde. Polat, İnan Kıraç'ın desteğini almış durumda. Alp Yalman'ın presi ile Taner Aşkın da büyük ihtimalle listesinde. Geçtiğimiz aylarda istifa edip giden Yiğit Şardan yine ikna edilmiş durumda. Galatasaray Lisesi mezunu ve çok sevilen Özcan Çetinsoy da Polat'a "Evet" diyenlerden. Sırada ki asıl bombanın camianın sempatik isimlerinden bir dönem de başkanlık yapan Mehmet Cansun olduğu iddia ediliyor.

Hakan ile görüşüyor

Ya Öztürk ne yapıyor? Öncelikle Ali Dürüst bombası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çünkü Dürüst zor ikna edilen bir kişiydi. Galatasaray Divanı'nın iki önemli ismi Hayri Kozak da ikna olanlardan. Candemir Berkman ve Hakan Şükür'le görüşmeler sürüyor. Sırada Burak Elmas ve Fatih Gökşen'in olduğunu da söyleyenler az değil. Manchester United ve Chelsea markalarının değerini artıran Peter Kenyon ve iki ünlü spor adamı Tomas Kurth ile Esteve Calzada, Öztürk'e güç getirecek. Polat, Galatasaray A.Ş. ile Sportif A.Ş'nin birleştirilmesinden asla vazgeçmeyeceklerini söylüyor. Öztürk ise birleşmenin asla söz konusu olmayacağını ama borçların yeniden yapılanacağını dile getiriyor. İşte izleyebildiğim kadarıyla bugün için fotoğraf böyle.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor