15 Mayıs 2010 | Cumartesi

Boş bir sezon

G.Saray nasıl bu hale geldi şaşırmamak elde değil. Geçtiğimiz sezon ligi beşinci bitiren, zar zor Avrupa kupalarına katılma hakkını elde eden, bundan ders alıp yeni sezon adına teknik adam ve futbolcular anlamında önemli transferler yapan G.Saray'ın doğrusu bu sezonda yaşadığı tam bir hayal kırıklığı.
Adı dünyanın marka hocaları arasında geçen Rijkaard yönetiminde Kewell, Baros, Jo, Giovani, Neill, Keita, Leo Franco'lu hatta Arda, Hakan Balta, Caner'li ve daha düne kadar Nonda'lı kadro sezon başında ve ara transfer sonrasında herkesin banko şampiyon adayıydı. Ama bugün gelinen noktada fiyasko var. Transfer sihirbazı denilen yönetici sezon bitmeden aforoz edildi bile. Havaalanında omuzlarda karşılanan Jo, Giovani, Keita takımları için beklenileni veremedi.
Güçlerinin ancak onda birini sahaya yansıtabildiler.
Erken sakatlandıkları için Kewell ve Baros'u listeye alamıyorum. Ayrıca "Nonda mı gitsin Kewell mı?" tercihinde yönetimin Nonda'yı seçmesi de son 10 maçlık periyotta kararın yanlış olduğunu gözler önüne sererken, yaşanan kaosun boyutunu büyütmeye yetti de arttı bile.

Yeni yabancılar belirlenmeli

En son Jo'nun yönetimden izin almadan ülkesine gidişi G.Saray'da yaşanan sıkıntının üzerine adeta tüy dikti.
G.Saray başarısız, G.Saray disiplinsiz, G:Saray hedefsiz bir sezonu geride bırakmak üzere.
Son Antalyaspor yenilgisi de ortaya koydu ki G.Saray değerleri, G.Saray'ın ligi şampiyon, üçüncü ya da dördüncü bitirmiş olması hiçbir futbolcunun umrunda değil.
Arda'nın son lig maçları sırasında taraftarla yaşadığı sıkıntıyı 'takıntı' yapıp sürdürmesi ve ille de 'AVRUPA' diye diretip yönetimi, köşeye sıkıştırması da yönetimin bu konuda daha çok sıkıntılı günler geçireceği anlamına da geliyor.
Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferi yönetime kısa süreli nefes aldırabilir ama bu takım acilen yeniden yapılanmalı.
Verim alınamayan yabancı yıldızlar hemen gönderilmeli yerine yenileri hemen belirlenmeli.
Ancak bu radikal kararlar G.Saray'ı kendine getirebilir. Yoksa G.Saray, Aslantepe'de Telekom Arena Stadı'nda taraftarına hasret kalır.
Bunun bedelini de yönetim öde

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor