03 Temmuz 2010 | Cumartesi

Ağustos böceği!

Galatasaray niye bu kadar rahat bilemiyorum.
Ezeli rakipleri tatillerini bitirdi, hatta transferlerini bile yarıladı. Geçen yılın devre arasında futbol piyasasını transfer sağanağına tutan G.Saray ise sesiz sedasız yaz rehavetinde bir o yana dönüyor bir bu yana. Yöneticiler 'bombalar bir bir patlayacak' diyor, hergün gazete manşetlerinde farklı bir yıldız G.Saray'ın kıskacında. Ama ne gelen var ne de giden.
Yönetimin dikkati ise kısa bir süre önce gerçekleşen Futbol A.Ş. ile Sportif A.Ş. oluşumunda.
Mutlaka gerekli, G.Saray'ın gelir anlamında önünü açan bir gelişme, olmazsa olmazdı. Gerçekleşti.
G.Saray sırtındaki kamburu attı.
Ve Aslantepe'deki Telekom Arena Stadı inanılmaz hızla yol alıyor. Burada da bir sorun yok görünüyor. Yönetim mutlu ama gidişattan taraftar huzursuz. Sarı-kırmızılı taraftarlar yeni sezonun 2. yarısında gelecekleri statta yıldız izlemek istiyor, taraftarları tribüne çekecek sorunsuz bir kadro bekliyor.
z Fotoğraf değişmeli
Belli ki yönetim ağırdan aldığına göre mevcut kadroyu koruyacak. 1 ya da taş çatlasa 2 transferle yeni sezona girecek. Hal böyle olunca mevcut kadrodaki sorunları çözmek kaçınılmaz oluyor.
Elano, Santos, kaleci Franco'nun durumları ne olacak. Kewell'la anlaşma olacak mı olmayacak mı? Küstürülen Servet gidecek mi?
Yoksa kulübenin asları arasına mı katılacak. Soruları abartıp 2 misline çıkarabiliriz.
Şu anki fotoğrafta sorun çok çözüm yok gibi.
Bu fotoğrafı değiştirmek yönetimin elinde. Ama takım hâlâ tatilde Avrupa Ligi ve Süper Lig de kapıda. Hedef yönetimin ağzıyla tabii ki alternatifsiz şampiyonluk ama bu sorunlar yumağı bir ay gibi kısa sürede çözülüp nasıl şekil alacak Rijkaard-yönetim diyaloğu hangi seviyede kalacak, yan gelip yatan ağustos böceği Galatasaray evrim değiştirip nasıl karınca olacak bekleyip göreceğiz. Nasılsa önümüz yaz değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor